Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > FVE > Podnikatelé

Podnikatelé

Vyberte si nejvhodnější fotovoltaiku:


Zobrazeny 4 položky
  • FVE 50 kW

    FVE výkon kWp
    50
    Baterie
    ne
    Cena před dotací
    1 200 000 Kč
    štítek
    50 kW

    FVE, 50 KW pro firmy
  • FVE 100 kW

    FVE výkon kWp
    100
    Baterie
    ne
    Cena
    2 400 000 Kč
    štítek
    100 kW

    FVE, 100 KW pro firmy
  • FVE 350 kW

    FVE výkon kWp
    350
    Baterie
    ne
    Cena před dotací
    8 400 000 Kč
    štítek
    350 kW

    FVE, 350 KW pro firmy
  • FVE 700 kW

    FVE výkon kWp
    700
    Baterie
    ne
    Cena před dotací
    16 800 000 Kč
    štítek
    700 kW

    FVE, 700 kW pro firmy
Zobrazeny 4 položky

Využijte naplno potenciál svých podnikatelských objektů pro výrobu elektřiny

Individuálně navrhneme řešení i pro vaše podnikání - využijte střechy hal, ploty nebo volné pozemky k zajištění energie pro vaši podnikatelskou činnost. Společně vymyslíme takové řešení, abyste dosáhli na aktuální dotační výzvu pro podnikatele.

Zajistíme vám energetický posudek i dotace.

Do našich instalací používáme střídače a originální baterie zn. Solax a Huawei, které patří mezi technologickou špičku. Prioritou je pro nás vysoká kvalita komponentů a nízká poruchovost našich instalací.

Nevybrali jste si z katalogu?

Pro nabídku Vám na míru nás neváhejte kontaktovat.

Do našich instalací používáme střídače a originální baterie zn. Solax a Huawei, které patří mezi technologickou špičku. Prioritou je pro nás vysoká kvalita komponentů a nízká poruchovost našich instalací.

Jak bude vypadat naše spolupráce?

  1. Prvotní orientační a nezávaznou nabídku vám připravíme během jednoho až dvou dní na základě informací získaných během telefonického hovoru.
  2. Osobní schůzka však napoví více a my rádi přijedeme za vámi. Prohlédneme si střechy, elektroinstalaci a můžeme tak zpřesnit rozsah realizace a cenovou nabídku.
  3. Po podpisu smlouvy o dílo požádáme během 1 týdne distributora o připojení výrobny. Na smlouvu o připojení se obvykle čeká 1 měsíc.
  4. Jakmile obdržíme smlouvu o připojení a z jejích podmínek nevyplývají překážky v připojení výrobny, umíme nainstalovat výrobnu na vaši střechu během 6–8 týdnů.
  5. Kompletní zprovoznění elektrárny včetně připojení od distributora můžete očekávat do max. 4 měsíců.
  1. Cenovou nabídku na instalaci FVE výrobny na bytový dům nebo váš podnikatelský objekt zpracujeme na základě osobní návštěvy. Prohlédneme si střechy a stávající elektroinstalaci a můžeme tak zhodnotit optimální využití střech a vyrobené elektřiny v kontextu spotřeby elektřiny v objektu nebo bytů.
  2. Po podpisu smlouvy o dílo požádáme během 1 týdne distributora o připojení výrobny. Na smlouvu o připojení se obvykle čeká 1 měsíc.
  3. Jakmile obdržíme smlouvu o připojení a z jejích podmínek nevyplývají překážky v připojení výrobny, nainstalujeme výrobnu během 8–12 týdnů v závislosti na velikosti výrobny a rozsahu úprav elektroinstalace.
  4. Kompletní zprovoznění elektrárny včetně připojení od distributora můžete očekávat do 4–6 měsíců.